Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Bouwservice Harrie Wilts groeit en trekt in bedrijfspand

- advertentie -

Winschoten – Bouwservice Harrie Wilts is trots bij te dragen aan de nieuwbouw van huizen in het oosten van de provincie Groningen. De lokale aannemer staat bekend om de kwaliteit van zijn werk om perfect maatwerk te leveren aan elke klant. Maar niet alleen in nieuwbouw is Wilts in thuis, zo doen ze ook werkzaamheden in verduurzaming, verbouw, dakrenovatie en maken ze luxe tuinhuizen.

- advertentie -

Harrie begon met zijn bouwbedrijf in 2007, als zelfstandiger ging hij alleen op pad om her en der te klussen in de bouw te verrichten. Inmiddels is zijn bedrijf dusdanig gegroeid dat hij genoodzaakt was om eind vorig jaar naar een bedrijfspand in Winschoten te gaan.

Zijn team kent inmiddels 10 medewerkers, waarvan hij er zelf 6 opgeleid heeft, dit gebeurde vaak onder de motto: “Als er iets moeilijk gaat, dan doe je iets verkeerd.” De bouwservice is dan ook Erkend Leerbedrijf.

(lees verder onder de foto)

Foto: Harrie Wilts

Ervaring
Met tientallen jaren ervaring in de bouwsector heeft Harrie een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor zowel kleine als grote bouwprojecten. Zijn team van vakmensen weet precies hoe ze elke uitdaging kunnen aanpakken en zorgen ervoor dat elke opdracht op tijd wordt voltooid.

Zo hebben ze ook een contract met meerdere scholen in de 3 noordelijke provincies. Daarnaast doet hij werk voor fastfoodketen Domino’s Pizza voor onderhoud, maar ook als er een nieuw vestiging komt neemt hij de klus aan.

(lees verder onder de foto)

Foto: Harrie Wilts

Voor de nieuw- en verbouw van huizen is Bouwservice Harrie Wilts de ideale keuze. Van het ontwerpen en bouwen van de fundering tot de afwerking van elke kamer. Geen detail wordt over het hoofd gezien, wat resulteert in prachtige huizen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap.

Wilt u verbouwen of uitbouwen? Bouwservice Harrie Wilts brengt elk verbouwproject tot een goed einde. Bekijk meer op hun vernieuwde websiteof telefonisch via 06 27 55 00 93.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button