Incidenten

Politie vindt vuurwapen en drugs bij huiszoeking

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft dinsdagmorgen bij een huiszoeking in Winschoten een pistool, een handelshoeveelheid harddrugs en een fors geldbedrag gevonden. “Een 24-jarige medebewoner werd aangehouden op verdenking van onder meer drugshandel.” dat laat de politie op Facebook weten.

- advertentie -

De 24-jarige was mede dankzij tips sinds enige tijd in het zicht van de politie. Toen er voldoende informatie was verzameld werd de woning doorzocht. Behalve de drugs, vermoedelijk cocaïne, stuitten de politiemensen ook op materiaal waarmee deze drugs doorgaans worden gewogen en verkocht.

Bij het pistool (zie foto) was ook munitie op voorraad. De 24-jarige is ingesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button