Sport

Oldambtster kampioenen paardensport bij wedstrijden in Tolbert

- advertentie -

Oostwold / Midwolda / Nieuwolda – Tijdens de Groninger Outdoor Kampioenschappen in Tolbert voor paarden en pony’s zijn er drie inwoners van het Oldambt kampioen geworden.

- advertentie -

Bij de dressuur paarden werd in de klasse M1 Linda Kouwenhoven uit Oostwold met Superhorse Sonnenberg JAM kampioen met 70.750%. Maaike Slootweg uit Midwolda mocht in de Z2 met het paard Fioricci en een score van 66.286% het erelint ontvangen.

Bij de pony’s behaalde de jonge Emma Lynn Vries uit Nieuwolda met twee pony’s een kampioenschap. De pony Candy Crush SVN mocht starten in de dressuur klasse B en won met 66.333%. Met Super Buffalo Bill werd ze kampioen bij het springen in de klasse 50 cm bij de A/B pony’s.

De laatste twee weekenden van augustus worden de Nederlandse kampioenschappen verreden in Ermelo.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button