Economie

Financieel levensloop planner Samuel Strobos geeft inzicht in persoonlijke financiële situatie, voor nu en later

- advertentie -

Scheemda Al meer dan 30 jaar is Samuel Strobos actief in de financiële dienstverlening. Na een grote reorganisatie bij een bekende bank, nam hij het besluit als zelfstandig ondernemer verder te gaan. “Voor mij telt dat ik echt een persoonlijke band opbouw met mijn cliënten. En daarmee voor hen een vast aanspreekpunt ben. Ik wil graag net als ‘vroeger’ rechtstreeks werken met mensen. En niet alleen maar via de digitale wereld bereikbaar zijn.”

- advertentie -

Duizendpoot
Door de jarenlange ervaring op heel veel financiële vlakken, is de kennis van Samuel Strobos groot. “Ik heb me binnen de bank altijd kunnen ontwikkelen. Ik werkte als financieel planner, verzorgde hypotheken, verzekeringen en regelde pensioenplannen, ik ben hiervoor dan ook gecertificeerd. Daarnaast was ik actief in beleggen en hield ik me bezig met testamenten en levenstestamenten.

Persoonlijk
In het centrum van Scheemda aan de Poststraat 1B heeft Samuel zijn eigen kantoorruimte in het pand van Hensens & Hensens. “Een afspraak maken op kantoor is gemakkelijk, maar ik kom ook bij de mensen thuis.” Samuel is telefonisch goed bereikbaar; “Ik wil dat mijn cliënten zich niet een nummer voelen, maar dat ze als mens gezien en gehoord worden. Je gaat met vertrouwelijke informatie om en dan vind ik persoonlijk contact heel belangrijk. Stel, er valt een levenspartner weg die altijd alles regelde, dan kan ik meehelpen en wil ik ruimschoots beschikbaar zijn.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Maatwerk
Tijdens je leven verandert er van alles, ook op financieel gebied. Misschien koop je een huis, is er kans op arbeidsongeschiktheid, verwacht je een erfenis of heb je extra verzekeringen nodig. Samuel maakt een overzicht van de huidige financiële situatie.

Daarbij wordt gekeken naar de lopende hypotheken, verzekeringen en naar het verwachte pensioen inkomen. Daarnaast wordt uitgebreid stilgestaan bij testamenten en levenstestamenten. Bij dit laatste kun je wensen aangeven in het geval dat er situaties ontstaan waarbij de wilsbekwaamheid wegvalt. “Wanneer je voor de toekomst zaken geregeld wil hebben, zoals eerder stoppen met werken, kijken we samen naar wat er nodig is om dat te bereiken.”

- advertentie -

Totaalplan
Kortom, het financiële plan voor nu en voor de toekomst, dat is waar Samuel Strobos zich mee bezig houdt. Door deze zaken duidelijk op een rijtje te zetten en eventueel maatregelen te nemen, geeft dat rust voor nu maar ook voor later. Voor meer informatie en contactgegevens; www.samuelstrobos.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button