Incidenten
Veel gelezen

Inbraak in telefoonwinkel in hartje centrum

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zondag op maandag heeft een tweetal onbekenden rond 03.30 uur een inbraak gepleegd bij een telefoonwinkel aan de Langestraat in Winschoten. Op videobeelden (onderaan het artikel) is te zien dat twee, vermoedelijk Bulgaars sprekende mannen, met een grote bijl toegang tot de winkel hebben verkregen.

- advertentie -

Het rolluik is geforceerd waarna de deur in de etalage is vernield. Kort na de inbraak rennen de twee door de Langestraat richting de Torenstraat waarna ze een steegje in rennen naar de Venne. In de hand hebben ze een grote (sport)tas waar vermoedelijk de buit in zit. Eén van hen draagt blauwe handschoenen. Beide lopen ze op zwarte schoenen met een witte zool.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De politie heeft maandagochtend onderzoek gedaan in en buiten de winkel waar je veel producten voor je telefoon kan kopen. Winkeliers of bewoners met camerabeelden kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button