Op stap

Waterbei pakt dit jaar heel groots uit met internationale artiesten en een grote show in Blauwestad van Transe Express.

- advertentie -

Winschoten – Het Waterbei straattheaterfestival staat in het weekend van 25- en 26 augustus weer op het zomerprogramma van de CityClub Winschoten, onder auspiciën van Stichting Het Evenement Winschoten. Het programma ziet er heel bijzonder uit en pakt grootser uit dan voorgaande jaren.

- advertentie -

Het festival begint op vrijdag 25 augustus om 20:00 uur met een kleurrijke Parade. Alle artiesten verzamelen zich bij Cultuurhuis De Klinker en trekken in een opvallende optocht naar het Marktplein. Daar kunt u vanaf de kant of vanaf een terras genieten van de talrijke acts tot 22.00 uur.

Om de avond af te sluiten, zal de swingende muziekshow van de coverband Flavour u tot 00.00 uur vermaken. Ook de horeca is deze avond uiteraard geopend. Zo kunt u na de show ook nog een drankje en een hapje halen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Peregrinus
Een onmisbare act op het festival is de Poolse voorstelling Peregrinus wat ‘vreemdeling’ betekent. In deze voorstelling op de zaterdag wordt de zoektocht naar de zin van het leven uitgebeeld zonder woorden. De voorstelling start bij de ‘ingang van De Raad Mode‘ aan de Venne om 15.00 uur.

’s Avonds staat een heel bijzondere voorstelling gepland. Deze wordt uitgevoerd in Blauwestad, vlakbij de Wilgenborg. Een act die bijna zijn weerga niet kent, namelijk Mù van de Franse Theatergroep Transe Express. Deze groep staat bekend om hun verbluffende optredens en we zijn verheugd om ze op Waterbei te verwelkomen. Transe Express zal u op grote hoogte betoveren met hun spectaculaire stunts en betoverende muziek.

- advertentie -

Duizenden bezoekers
De vorige editie van Waterbei trok duizenden bezoekers naar Winschoten, en men verwacht dit aantal te overtreffen tijdens de komende editie. Tijdens Waterbei kunnen bezoekers genieten van acrobatiek, comedy, dans en zang en vele andere verrassende acts met tot slot een vuurwerkshow. De show in Blauwestad begint ’s avonds om 21:30 uur.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button