Algemeen

RUN Winschoten op zoek naar verkeersregelaars

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 9 september is het weer zo ver, de RUN in Winschoten. Om het verkeer in goede banen te laten lopen zoekt de organisatie van de RUN met spoed nog naar verkeersregelaars. Dit kan vrijwillig of als beroeps. Heb je interesse of lijkt dit je leuk kan je je aanmelden door een mail te sturen naar pers@runwinschoten.nl.

- advertentie -

Vrijwilligers zijn altijd nodig en dat geldt ook voor de organisatie van de RUN. De RUN heeft 15 commissies: Parcours en Verbindingen, Verkeersbegeleiding, Verzorging, Start en Finish, Huisvesting, Inkoop, Wandelen, Protocol, Wedstrijdbegeleiding, Lutje RUN, Wedstrijdbureau, Veiligheid, Pers en Communicatie, Racedirector en Eventmanager. Iedere commissie bestaat uit een commissietrekker en commissieleden.

De RUN is Nederlands oudste ultraloop. Het is een 100 km wegwedstrijd. De wedstrijd wordt sinds 1976 in principe op de tweede zaterdag van september gehouden. De sololoop staat sinds 1995 ook in het teken van het officiële Nederlands Kampioenschap 100 km.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button