Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Raimond en Saskia: Het roer is om!

- advertentie -

Winschoten / Erlendorf – Juli 2022 maakten Raimond en Saskia hun droom waar, ze emigreerden naar Erlendorf, Oostenrijk om daar een appartementencomplex op te bouwen. Tot de opening in april 2023 maakten ze hun huis tot een fijne plek en klusten ze aan het bijgebouw achter hun huis om dat te maken tot vier prachtige appartementen om te verhuren.

- advertentie -

Ze maakten kennis met de Karinthiërs, leerden de taal, de cultuur. Voor OldambtNu.nl heb ik ze “gevolgd” en zo het hele traject van de zijlijn een beetje mee mogen beleven. Regelmatig videobellen met Saskia om de laatste veranderingen en belevenissen te horen, en in oktober 2022 na een spontane uitnodiging van Raimond en Saskia mee mogen kijken door een weekje te gast te zijn.

Ook SBS6 volgde het stel, en maakten een aantal dagen opnames. Daarnaast leverden ze zelf veel videomateriaal aan voor het programma “Het roer om”.  Donderdag 7 september is de uitzending hiervan, om 20.30 uur op SBS6.

In de periode na de uitzending zal ik nog een keer namens OldambtNu.nl met Saskia bellen om te horen hoe het dan met ze gaat, hoe ze terugkijken op het afgelopen jaar. Wordt vervolgd…

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button