Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Bestuurder raakt bekneld na ongeval op de Winschoterzijl

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagmiddag even voor 16.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Winschoterzijl in Winschoten. Brandweer Bad Nieuweschans, Winschoten en het hulpverleningsvoertuig van Nieuwe Pekela werden opgeroepen.

- advertentie -

Ook de traumahelikopter zette een landing in op een naastgelegen weiland. Door nog onbekende oorzaak was een bestelbus op zijn kant in een greppel terechtgekomen. De bestuurder raakte bekneld en is door de brandweer uit het voertuig gehaald. Na de bevrijding werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens de hulpverlening en de berging van het voertuig was de weg afgesloten. De politie doet onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button