Incidenten

Fietsster raakt gewond na aanrijding met les-motor

- advertentie -

Winschoten – Op de kruising Bovenburen met de Oudewerfslaan in Winschoten is woensdagochtend een fietsster gewond geraakt na een aanrijding met een les-motor. De fietsster is daarbij hard ten val gekomen en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie -

De bestuurster van de les-motor kwam er met enkele zere plekken van af. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster de macht over het stuur kwijt en kwam ten val op het naastgelegen fietspad waar de fietsster fietste.

De VOA (Verkeersongevallenanalyse) kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen. De bovenburen is tijdens het onderzoek enig tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button