Algemeen

Pioniers Bert & Christa starten met Bijbelcursus in Oldambt

- advertentie -

Finsterwolde – Bent u geïnteresseerd in de Bijbel en wilt u meer te weten komen over de rijke geschiedenis en betekenis ervan? Dan is de de cursus ‘Ontdek de Bijbel’ wat voor u! Deze cursus start eind september. Een geweldige kans om meer te weten over het meest verkochte en gelezen boek ter wereld, de Bijbel!

- advertentie -

De cursus wordt gegeven door Bert en Christa Noteboom. Ze zijn als voorgangersechtpaar vanuit Almere naar het Noorden gekomen. Vele honderden mensen hebben inmiddels de cursus gevolgd, mensen van allerlei leeftijden en achtergronden. Inmiddels komen de eerste aanmeldingen voor deze cursus in het Oldambt al binnen. Mensen die op ontdekkingsreis willen gaan zijn welkom. De cursus zal u helpen de Bijbel beter te begrijpen en de tijdloze boodschappen en lessen die erin verborgen zijn, te ontdekken.

Belangrijkste details van de Bijbelcursus:

  • Startdatum: dinsdagavond 26 of woensdagmorgen 27 september
  • Locatie: Hoofdweg 19, Finsterwolde
  • Duur: één seizoen, de cursus wordt eens per 14 dagen gehouden.
  • Kosten: deelname is gratis
  • Inschrijving: U kunt zich inschrijven via: www.bijbelcursus-oldambt.nl

Tijdens de cursus zullen er verschillende onderwerpen behandeld worden, zoals de geschiedenis van de Bijbel, belangrijke verhalen en thema’s, en nog veel meer. Er zal voldoende ruimte zijn voor vragen en discussie, zodat u uw begrip kunt verdiepen en uw persoonlijke inzichten kunt delen.

Bert en Christa hopen u binnenkort te verwelkomen bij de Bijbelcursus in Oldambt en kijken ernaar uit om samen deze inspirerende reis te maken. Meer informatie vindt u op de website: www.bijbelcursus-oldambt.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button