Algemeen

Buurthuis ‘De Schakel’ en Stichting ‘Geloof in Groningen’ nodigen jou uit

- advertentie -

Midwolda – Geniet je ook graag van een heerlijke, gezonde maaltijd in goed gezelschap? Zoek niet verder! Stichting ‘Geloof in Groningen’ en buurthuis ‘De Schakel’ in Midwolda verwelkomen je maandelijks om samen te genieten van een gezellige avondmaaltijd.

- advertentie -

Wat deze maaltijden extra speciaal maakt, is dat we begrijpen dat er al genoeg financiële zorgen zijn voor veel gezinnen. Daarom bieden wij deze maaltijden gratis aan. Als je echter wilt bijdragen, kun je dat bij binnenkomst vrijwillig doen in de klomp die daar klaarstaat.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Ons menu varieert, van heerlijke stamppotten tot andere streekgerechten. In het afgelopen seizoen hebben zelfs eens 100 mensen tegelijk van onze maaltijden genoten! Maar of we nu met 20 mensen of 100 zijn, de sfeer is altijd warm en gastvrij. We willen jou ook uitnodigen om deel uit te maken van deze gezellige maandelijkse maaltijden.

Wil je aanschuiven en samen met ons genieten van lekker eten en goed gezelschap? De eerste gelegenheid is op woensdag 27 september.We raden je aan om snel een plekje te reserveren via 06-54 93 85 08, want de beschikbaarheid is beperkt. Je ontvangt een bevestiging zodra je reservering is geaccepteerd. Let wel: vol=vol.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: ingezonden

 

- advertentie - 

Geef je op en laat je verwennen, terwijl je nieuwe contacten opdoet en geniet van de warme sfeer. Samen eten verbindt en brengt vreugde, en we kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij onze gezellige maaltijden!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button