Incidenten

Man met scootmobiel raakt op de kop in de sloot

- advertentie -

Winschoten – Aan de Trekweg in de Molenstad is donderdagmiddag een man met zijn scootmobiel op de kop in een sloot geraakt, waardoor omstanders en hulpdiensten in actie moesten komen om hem te redden. Door een nog onbekende reden verloor hij de controle over zijn voertuig en belandde hij in een naastgelegen sloot.

- advertentie -

Gelukkig waren er direct omstanders die het voorval zagen gebeuren en onmiddellijk te hulp schoten. De hulpdiensten werden gealarmeerd en waren snel ter plaatse. De politie heeft samen met de ambulancedienst de man uit de sloot gehaald.

Het slachtoffer werd nagekeken door de ambulancemedewerkers en gelukkig bleek hij geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. De brandweer heeft de scootmobiel uit de droge sloot gehaald.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button