Cultuur

Verwacht het onverwachte bij het Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt het Tellerlikker Festival weer plaats in en rondom Cultuurhuis De Klinker. Het weekend staat in het teken van theater, muziek en dans en biedt een vrij toegankelijk programma.

- advertentie -

Het programma van het festival is drempelloos en gratis en bestaat uit amateurs en beginnende professionals (jong en oud) uit het Oldambt! Velen begonnen de eerste stappen naar het podium bij het Kunstencentrum.

Programma zaterdag 30 september
In en rond de Klinker zijn op zaterdagmiddag 5 gratis workshops beeldende kunst (graffiti, druktechniek en verf) en een scala aan muziekoptredens: ensembles van het Kunstencentrum, twee koren, een jeugdfanfare, een big band, looporkest en brass band en zaterdagavond indie-pop, rock, rap en jazz. Zo zullen JustUs3, Marta Popovici (Ebb & Flow), ALLOWAY, Roni Dot en Waan van de Dag muziek ten gehore brengen!

Programma zondag 1 oktober
Op zondagmiddag concerteren leden van zes regionale blaasorkesten o.l.v. dirigent en koperdocent Bauke Burghgraef met de Provinciale Brass Band Groningen in de Grote zaal. Vocaliste en Kusntencentrum zangdocent Hiske Oosterwijk voegt een vleugje jazz toe aan het muzikale kleurproject. De opmaat naar de eindpresentatie van community art project Gronings Vuur te zien in de Kleine Zaal.

Er is nog veel meer te doen, te horen en te zien. Kom je verwonderen! Meer informatie vindt u op de website www.indeklinker.nl/tellerlikker.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button