Cultuur

Vier het Oogstfeest bij de Graanrepubliek op 14 en 15 oktober

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De Graanrepubliek en haar leden nodigen je van harte uit om het Oogstfeest bij te wonen op zaterdag 14 en zondag 15 oktober. Dit tweedaagse evenement biedt een unieke gelegenheid om de dynamische sfeer van de Graanrepubliek te ervaren, boordevol activiteiten en culinaire smaaksensaties.

- advertentie -

Vanaf 13:00 uur openen brouwerij, stokerij, bakkerij en horeca hun deuren voor het publiek. Dit is je kans om workshops bij te wonen, te genieten van proeverijen en alle producten van de coöperatie te ontdekken, waaronder bier, whisky, gin en brood. Alle producten zijn gemaakt van Gronings graan.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

“Tijdens het Oogstfeest kun je jouw kennis verdiepen met workshops van experts op het gebied van bierbrouwen, distilleren en graanteelt”, aldus graanexpert Laurens Speek. Leer meer over het geheim achter een goed glas bier, ontdek de complexiteit van whisky en gin, en verdiep je in de wereld van granen vanuit het perspectief van graanexperts.

Uit de foodtruck van De Graanrepubliek worden heerlijke snacks geserveerd, en er zijn tal van andere culinaire verrassingen om te proeven. Vinyl DJ Wim de Behre en Marigold Groove zorgen voor muzikale omlijsting tot 19:00.

Gronings Vuur
Het Oogstfeest valt samen met het Oogstfeest van Gronings Vuur, een theatergezelschap dat met hun voorstelling ‘Tot op de bodem’ naadloos aansluit op de thema’s die ook bij de Graanrepubliek centraal staan: De Groningse Bodem. Het programma sluit aan op het Oogstfeest van de Graanrepubliek. Koop hiervoor je ticket via de website van Gronings Vuur.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button