Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Inbreker verstopt zich in een Dixi voor de politie

- advertentie -

Scheemda – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie rond 03.00 uur een melding van een oplettende buurtbewoner dat er 2 mannen een pand aan de Kerkstraat waren binnengegaan. Dit deden zij via een raam die ze even daarvoor hebben opengebroken.

- advertentie -

De politie was snel ter plaatse en zag direct twee mannen voor hen vluchten. Eén van hen koos het hazenpad en klom over een hek om zo eerst te ontkomen. De ander koos voor een verstopplek en dacht de politie te slim af te zijn door zichzelf op te sluiten in een Dixi. Helaas, de verstopplek werd daarna snel ontdekt door de agenten.

Dankzij een politiehond is ook de andere man aangehouden. Het gaat om een 29-jarige man uit Groningen en een 35-jarige man zonder een vaste woon- of verblijfplaats. Beide mannen zijn door de politie ingesloten en zullen later worden verhoord.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button