Op stap

De gezelligste Pubquiz in sportcafé MFC de Hardenberg

- advertentie -

Finsterwolde – Vrijdag 27 oktober start de 1e pubquiz uit een reeks van vier. Deze pubquiz wordt gehouden in het sportcafé van het sportcomplex MFC de Hardenberg. De komende wintermaanden kunnen verschillende teams strijden om mooie prijzen.

- advertentie -

De pubquiz bestaat uit 5 rondes met 15 vragen en iedere ronde omvat een andere categorie, waaronder sport, algemeen, regio en muziek vragen. Iedere avond zal het winnende team naar huis gaan met een mooie prijs. Maar het gaat natuurlijk vooral om een leuke gezellige avond met je vrienden, team, collega’s, buren of familie. Per team (max 4 personen) zijn de kosten €10 en wij zorgen voor de doppinda’s.

Voor dit seizoen zal Henk de Haan (pom..pom….pom…. ) oud-voetballer en spelletjesmaf, en Tom Peperkamp (Tom Alone), bekend van BenB voor liefde, twee avonden voor een hoop gezelligheid zorgen. Wij hebben er zin in en hopen jullie snel te mogen begroeten door onze razend enthousiaste pubquiz master.

Aanmelden
27 oktober om 20.00 uur start de 1e pubquiz, aanmelden kan via sportcafe@mfcdehardenberg.nl o.v.v. naam team, naam van alle deelnemers/reserve deelnemers zijn toegestaan.

De volgende data zijn: 15 december 2023 , 26 januari 2024 en de laatste pubquiz van dit seizoen is op 8 maart 2024.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button