Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Halloween bij woning van Trees en Kim in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De redactie kreeg een berichtje van Kim: “Mijn moeder heeft haar huis zo mooi in Halloween sfeer gebracht, ze zou het verdienen om eens in het zonnetje te worden gezet”.

- advertentie -

Op deze, wat druilerige herfstochtend neemt OldambtNu.nl dan ook graag een kijkje bij Trees. De voortuin ademt Halloween. Welkom geheten door doodskoppen, skeletten, spinnen en andere magische figuren bellen we aan bij Trees.

“Ik vind het gewoon erg mooi” zegt ze. “Er zit geen diepere betekenis achter, maar het magische en mystieke heeft me altijd getrokken”. Zo door de jaren heen is er steeds iets bijgekomen, het pronkstuk is wel de doodskist met het skelet er in, in de avond mooi uitgelicht.

Trees gaat mee met de seizoenen, vanaf 11 november brengt ze huis en tuin in kerstsfeer. Daarna volgt het voorjaar, de Pasen, zomer en dan opnieuw de herfst met Halloween als favoriet.

De sfeer van Halloween spreekt haar aan, zo gaat ze altijd naar het “Magisch Samhain” in Bourtange en de Halloween Night in Slagharen. Ook dochter Kim lijkt al besmet met het Halloween virus: “Ik zou heel graag eens naar de USA om daar Halloween te beleven, daar leeft het zoveel meer dan hier. Mijn moeder is bescheiden, maar ik vindt dat ze weleens in the spotlight mag, zoveel moeite als ze altijd doet om huis en tuin te decoreren”.

Bij deze…heb jij je huis ook in Halloween sfeer? Plaats dan een foto in de reacties!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button