Economie

Vandaag de laatste dag van de Winkelweek Winschoten | koopzondag!

- advertentie -

Winschoten – Het is vandaag tijd voor een leuke en gezellige koopzondag tijdens de winkelweek in Winschoten! Van 12.00 uur tot 17.00 uur staan alle winkeliers klaar om jou te verwelkomen en zijn de gezellige horecazaken uiteraard ook geopend.

- advertentie -

De winkelweek duurt nog tot en met vandaag, dus zorg ervoor dat je snel langs komt en profiteer van geweldige aanbiedingen! Ook zijn er diverse straattheaters in het centrum en kunnen kinderen gratis geschminkt worden in winkelcentrum ’t Rond!

Maak kans op de hoofdprijs!
Tijdens deze speciale dag maak je ook nog eens kans op de fantastische hoofdprijs van maar liefst 10.000 euro, die de winkelweek in Winschoten te bieden heeft. Bij al uw aankopen bij de deelnemende winkeliers ontvangt u gratis loten. Kortom: hoe meer je koopt, hoe groter je kans om die grote geldprijs in de wacht te slepen!

Mis dit geweldige evenement niet en kom naar de winkelstad om mee te doen aan de winkelweek! Wij heten je van harte welkom in Winschoten!

Meer informatie vindt je op www.winkelweekwinschoten.nl.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button