Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Dinsdag: Duitse Dag in het teken van Halloween

- advertentie -

Winschoten – Dinsdag is het Hervormingsdag, bij onze oosterburen ook wel Reformationstag genoemd. In Duitsland is dit een feestdag, daarom trekken vaak vele Duitsers de grens over voor een dagje uit in Nederland. In het centrum van Winschoten is er daarom weer veel te doen!

- advertentie -

Laat je betoveren door de unieke sfeer van Halloween terwijl je langs de gezellige braderie slentert. Snuffel door de kraampjes vol met spannende en unieke vondsten. Van enge versiering tot aan heerlijke lekkernijen, er is voor ieder wat wils!

Uiteraard zijn de lokale winkeliers en horecagelegenheden ook geopend. En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er een bloedstollende rommelmarkt op je, waar je de meest creepy en verrassende schatten kunt vinden.  Tijdens de Winschoter Duitse Dagen geniet je van spookachtig (kindvriendelijke) entertainment op elk hoekje van de straat.

Hervormingsdag of Reformatiedag is een herdenkingsdag op 31 oktober in verschillende protestantse kerken. Deze dag staat in het teken van Maarten Luther die op 31 oktober 1517 zijn 95 stellingen tegen situaties in de Rooms-Katholieke Kerk heeft gepubliceerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button