Incidenten

Gemeente Oldambt houdt integrale controles bij meerdere autobedrijven

- advertentie -

Winschoten / Scheemda – Dinsdag heeft de gemeente Oldambt samen met verschillende partners een integrale controle gehouden bij meerdere autobedrijven in Winschoten en Scheemda. Het gaat om zogenoemde steekproeven, zowel panden als auto’s worden gecontroleerd.

- advertentie -

De gemeente Oldambt hield de controle in samenwerking met de RDW, Douane, milieudienst, handhaving Oldambt en de politie. Medewerkers van de RDW heeft onder andere de aanwezige voertuigen gecontroleerd.

De gemeente en handhaving hebben samen met de milieudienst gekeken naar vergunningen van de betreffende bedrijven. De Douane heeft met een hond alle panden doorzocht maar zover bekend niets aangetroffen.

De controles vonden plaats bij bedrijven aan de Industrieweg en de J.D. van der Veenstraat in Winschoten. Ook bij een autobedrijf aan de Eexterweg in Scheemda werd een controle gehouden. De politie was uit voorzorg aanwezig maar hoefde niet in actie te komen.

Voor zover bekend zijn er geen overtredingen geconstateerd bij de bedrijven welke op beeld staan.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button