Algemeen

Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens korpsavond brandweer

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen zaterdag 4 november organiseerde de brandweer een gezamenlijke korpsavond met Bad Nieuweschans, Bellingwolde, Finsterwolde, Scheemda en Winschoten. Deze avond stond in het teken van het uitreiken van onderscheidingen bij jubilea en er werd officieel afscheid genomen van vrijwilligers die de dienst hebben verlaten.

- advertentie -

Jubilarisen
Jubilaris Martijn Meijer (12,5 jaar, blusgroep Finsterwolde) Mark Redmeyer (12,5 jaar, blusgroep Winschoten) Mathijs Fröling (20 jaar, blusgroep Bellingwolde) Roel Loeters (25 jaar, blusgroep Scheemda) Harold Klein (30 jaar, blusgroep Scheemda) Jan Klooster (30 jaar, blusgroep Finsterwolde) Alidus Hofsteenge (30 jaar, blusgroep Bellingwolde) Onno Smith (30 jaar, blusgroep Bellingwolde).

Na het openingswoord van teamleider Marjolein Vogel, reikte burgemeester C.Y Sikkema voor Oldambt de onderscheidingen uit en burgmeester J. Velema deed dit voor Bellingwolde. Daarnaast ontvingen de vrijwilligers een mooie bos bloemen.

Afscheid
Er werd afscheid genomen van de volgende vrijwilligers: Tanja Brouwer (blusgroep Scheemda) Robert Orsel (blusgroep Winschoten) Arthur Steenkamp (blusgroep Bad Nieuweschans) Onno Smith (blusgroep Bellingwolde).

Zij werden bedankt voor hun inzet en ontvingen hiervoor een afscheidsoorkonde, een coin, afscheidsbeeldje, mandje met streekproducten en een mooie bos bloemen.

Partners ook in het zonnetje gezet
De partners van de vrijwilligers werden deze avond ook nog in het zonnetje gezet. De teamleider richtte het woord aan alle partners van de vrijwilligers om ze te bedanken voor hun ondersteuning. Als dank kregen zij een doos Merci.

Brandweer Groningen
Brandweer Groningen bestaat uit alle brandweerkazernes in de provincie Groningen en maakt deel uit van Veiligheidsregio Groningen. Vanuit 39 kazernes werken we voor 10 gemeentes in onze provincie met ruim 590.000 inwoners. Op de verschillende brandweerposten werken ongeveer 750 vrijwilligers, zo’n 87 fulltime medewerkers en er staan meer dan 70 voertuigen. In de 2 kazernes in de stad Groningen staan de beroepscollega’s 24/7 paraat.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button