Op stap

Adrillen middag/nacht opperbest afgesloten waarbij iedereen het naar de zin had

- advertentie -

Winschoten – De eerste maandag van de Adrillen 2023 zit er weer op. Volgende week maandag is er nog wel de lutje Adrillen, maar dat is alleen een markt, waar verder geen festiviteiten aan gekoppeld zijn. Maar gisteravond, maandag 6 november, was het druk op het Marktplein en in de Torenstraat. Vooral bij café Hoppe in de Torenstraat en dan bedoel ik binnen in het café.

- advertentie -

Daar kon je niet omvallen, zelfs voor zanger Martin Zemering was er geen plek meer, ofwel niet meer dan een halve m². Buiten het café was er veel meer ruimte en ook daar stond een tap. Maar alle bezoekers vonden het prachtig. Ze stonden op tafels en stoelen om alle bekende nummers mee te zingen.

Afgeladen vol
Ook bij de café’s Carambole, Krikke, bij de Hofnar en later ook bij Shooters was het afgeladen vol. Bij de Pastorie, waar Rob Scholtens (Alloway) en muziekproducer Lars Koehoorn als duo optraden, daar ging het er iets gemoedelijker aan toe. Bij café Dommering speelde het hoofdzakelijk buiten voor het café af. Daar stond ook een grote biercarousel, waar de vele bezoekers en onder de grote luifel van het café zich opperbest vermaakten.

Hier traden artiesten als Jessy Arjaans, Lorenzo, José Wolters op en vanaf 21:00 uur de Esperando’s die zoals altijd de stemming altijd weten op te voeren. Wat het grote geluk was van deze Adrillen avond, dat het weer mee zat. Geen druppel regen gevallen, terwijl de voorspellingen er niet al te best uitzagen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button