Economie

De Leo Media behoort tot de 150 beste marketingbureaus van Nederland

- advertentie -

Winschoten – Online Marketingbureau De Leo Media uit Winschoten behoort tot de 150 beste marketingbureaus van Nederland. “Dit onderscheidt ons als een van de toonaangevende marketingbureaus in Nederland, met de hoogste tevredenheid onder opdrachtgevers.” aldus Serena de Leo, eigenaar van het marketingbureau.

- advertentie -

“Met een indrukwekkende score van 8.57 hebben wij ruimschoots voldaan aan de criteria, wat een ware erkenning is voor het harde werk en de toewijding van ons gehele team. De Leo Media is opgericht in 2019 door eigenaar Serena De Leo. Ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een full-service marketingbureau met 6 medewerkers aan het Burgemeester Schonfeldplein 17 in Winschoten.” aldus Serena.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De Leo: “Wij werken al jaren samen met lokale bedrijven en partners en hebben onze dienstverlening steeds breder kunnen aanbieden. We zijn onze opdrachtgevers en klanten enorm dankbaar voor hun steun en loyaliteit. We zijn trots dat wij als lokaal bedrijf uit Winschoten een grote impact kunnen maken in de wereld van online marketing.”

Wat is de FONK150?
De FONK150, een jaarlijkse ranglijst samengesteld door FONK, heeft De Leo Media in de 28e editie van het klanttevredenheidsonderzoek in 2023 uitgeroepen tot een van de beste 150 marketingbureaus van Nederland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button