Op stap

Winschoten maakt zich op voor Lutje Adrillen

- advertentie -

Winschoten – Op maandag 13 november tussen 09.00 en 17.00 uur staat de Winkelstad Winschoten in het teken van het evenement ‘Lutje Adrillen’. Na het succes van de Adrillen van afgelopen maandag, staan dezelfde marktkooplui op de markt die te vinden is op de Venne.

- advertentie -

Tijdens Lutje Adrillen wordt de Allerheiligenmarkt dunnetjes overgedaan. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan kraampjes met allerlei lekkernijen en ambachtelijke producten, er is voor ieder wat wils.

”Kortom, op maandag 13 november belooft het ‘Lutje Adrillen’ opnieuw een groot succes te worden in Winschoten. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en kraampjes voor jong en oud. Mis het niet!” schrijft Winkelstad Winschoten op haar Facebookpagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button