Op stap

Stichting Oud Winschoten organiseert jaarlijkse donateursavond

- advertentie -

Winschoten – Maandag 13 november 2023 (Lutje Adrillen),  zal vanaf 19.30 uur weer de jaarlijkse donateursavond van St. Oud Winschoten plaatsvinden in de Klinker. Na de opening door voorzitter Trijnko Pelgrim zal John Ruibing een inleiding verzorgen met veel onbekend en pas verkregen beeldmateriaal. Er wordt ingegaan op de ontwikkelingen van de Langestraat en ziekenhuis gebied.

- advertentie -

Vervolgens zal dhr. Merijn Wienk, stadsplanoloog gemeente Oldambt, de “Toekomstplannen en ontwikkelingen rondom voormalig Lucas ziekenhuis” uiteen zetten. Na de pauze vertoont het ‘Winschoter Stadsjournaal’ weer enkele korte historische films met hier en daar raakvlakken met bovenvermelde inleidingen. Tijdens de pauze zal de uitgifte van Tijdschrift “Oud Winschoten” plaats vinden. Ook niet donateurs zijn van harte welkom: kaarten aan de kassa: €. 8,00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button