Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Heel Nederland Leest campagne van start gegaan met ‘Sonny Boy’

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen week is de campagne van Heel Nederland Leest van start gegaan waarin het boek Sonny Boy centraal staat. De makers van de succesproducties ‘Ma’ en ‘Nu ik je zie’ brengen deze keer de magistrale roman ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl uit 2004 op de planken. De monoloog wordt gebracht door Tarikh Janssen, die Rika en Waldemar Nods door de ogen van hun zoon tot leven laat komen. De zoon die ze nooit zagen opgroeien en niet konden beschermen. We zien Waldy, die aan de vooravond van zijn 37ste verjaardag – de leeftijd waarop zijn vader overleed – poogt om de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Dat zijn er niet veel en ze moeten van ver komen.

- advertentie -

De voorstelling Solo Stories: Sonny Boy staat op woensdag 28 februari in De Klinker. Meer informatie & tickets: Sonny Boy — Solo Stories | Cultuurhuis De Klinker (indeklinker.nl)

Over de fotowedstrijd
Solo Stories organiseert een fotowedstrijd bij haar theatervoorstelling Sonny Boy. Het productiehuis roept iedereen op een foto te maken die symbool staat voor diens oorsprong, een belangrijk thema in de voorstelling. Waar stond je wieg, wie of wat was belangrijk voor jou in je jeugd, wie of wat maakte dat jij nu bent wie je bent? Uit iedere Nederlandse provincie wordt door de driekoppige jury een winnaar gekozen. De 12 winnende foto’s reizen vanaf 18 januari mee met Sonny Boy langs 80 theaters, waar ze geëxposeerd zullen worden in de theaterfoyers.

Meer informatie is te vinden op https://www.solostories.nl/fotowedstrijd-sonny-boy/

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button