Algemeen

OBS de Waterlelie doet mee aan de Batterijen Battle

- advertentie -

Winschoten – Er is een spannende strijd losgebarsten tussen Nederlandse basisscholen. 270 scholen zetten zich tot en met 24 november 2023 in om een nieuw inzamelrecord te vestigen tijdens de jaarlijkse Batterijen Battle van Stibat, waarbij ze strijden voor de winst en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu.

- advertentie -

De Batterijen Battle is een duurzame wedstrijd voor basisschoolleerlingen van OBS de Waterlelie. In drie weken tijd strijden ze om zoveel mogelijk lege batterijen in te zamelen. De hoofdprijs is een dagje uit naar de Efteling voor de hele school! Er zijn drie tweede prijzen te winnen: een Mad Science Techniekdag, waarbij de school wordt omgetoverd tot laboratorium.

Uiterlijk 21 december worden de winnaars bekend gemaakt. Wilt u ons helpen om één van deze leuke prijzen te winnen? Wij ontvangen graag uw lege batterijen! Alvast bedankt, namens alle leerlingen van OBS de Waterlelie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button