Cultuur

Kerstklassiekers in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Gezellig naar de Kerst toeleven met kerstklassiekers. We are Blend Music herhaalt het succes van de afgelopen jaren op 15 en 16 december in de Harbour Jazz Club in Winschoten.

- advertentie -

Een avondvullend kerstconcert waarbij kan worden meegezongen en meegedanst. Het is een formule die voorgaande jaren volle zalen trok in de Molenberg te Delfzijl en in de Klinker te Winschoten.

Kerstklassiekers, nummers van toen en nu worden in een eigentijds jasje gestoken. Herkenning, kerstgevoel, fijne deuntjes, het zorgt voor een geweldige avond. Zing mee op Hallelujah, Silent Night, Rockin’ around the Christmas tree, Beautiful Star of Bethlehem, Het Dorp en al die andere klassiekers.

Presentator van de avond is Henk de Haan.

De zang wordt verzorgd door de leden van We are Blend Music: Roy Keiserie, Sanne Keiserie, Liesbeth Wieringa en Karin de Haan-Benjamins. De muzikale begeleiding is van Edwin Bron, Hans Modderman, Wigo van der Schoot en Peter Sturing. De zang wordt ondersteund door dans, verzorgd door: Annie Danhof, Patricia Filgueira en Marith Spalburg.

De concerten beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.15 uur. Halverwege de avond is er een pauze. Een kaart voor het concert kost € 22,50. Dit is inclusief onbeperkt koffie en thee in de pauze. Via deze link kunt u kaarten bestellen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button