Op stap

Sinterklaas onder grote belangstelling verwelkomt in Beerta

- advertentie -

Beerta – Afgelopen zondagmiddag werd Beerta overspoeld door een grote menigte enthousiaste kinderen, ouders en bewoners. Sinterklaas en zijn Pieten werden om 13:00 uur met open armen ontvangen in de Jachthaven van Beerta.

- advertentie -

Met luid gejuich en gezang werd de Sint verwelkomd door de aanwezigen. De Pieten deelden pepernoten uit en maakten grapjes met de kinderen, terwijl Sinterklaas glimlachend een handje gaf aan ieder kind dat langs hem liep.

Na het feestje in de speeltuin was het tijd voor Sinterklaas om een ronde te maken door het dorp. De feestelijke stoet eindigde bij verpleegcentrum de Tjamme, waar de ouderen al vol verwachting stonden te wachten. Sinterklaas bracht hen een bezoek en maakte even tijd voor een praatje en een foto. Het bezoek zorgde voor veel vreugde en brede glimlachen op de gezichten van de ouderen.

Na een drukke dag vol festiviteiten en blije gezichten vertrokken Sinterklaas en zijn Pieten weer om zich voor te bereiden op pakjesavond. Beerta kan terugkijken op een geslaagde en onvergetelijke Sinterklaasviering.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button