Op stap

Sinterklaashuis weer geopend in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Sinterklaas heeft een gemoedelijke tijdelijke woonkamer in d’Olle Witte aan de Torenstraat 10 in Winschoten, waar hij kan bijkomen van zijn lange reis uit Spanje. Sinterklaas hoopt daar weer heel veel kinderen te mogen begroeten.

- advertentie -

Aankomende woensdag 22 november is de eerste dag dat het Sinterklaashuis is geopend. Sinterklaas is die dag er niet bij, maar de Pieten zijn wel aanwezig en gaan met de kinderen leuke spelletjes doen. Uiteraard mag er ook gezongen worden. De Pieten zijn aanwezig tussen 13.30 en 15.30 uur.

Op de volgende dagen is Sint ook aanwezig:
– zaterdag 25 november
– koopzondag 26 november en dan zijn er ook meerdere Pieten en de Pepernotenfabriek in het centrum
– zaterdag 2 december

De deuren gaan op deze drie dagen open van 14.15 tot 16.30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button