Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Sportcentrum Nico Jager trotse winnaar Dutch Fitness Awards!

- advertentie -

Winschoten – Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten heeft twee mooie titels in de wacht gesleept bij de Dutch Fitness Awards 2023. De meeste stemmen zijn uitgebracht op het sportcentrum in de categorie Fitnessclubs Oldambt, in de categorie Personal training Oldambt behaalde personal trainer Sanne Folkers de eerste plaats.

- advertentie -

Team Nico Jager bedankt sporters en fans voor hun stem en is vanzelfsprekend trots op de behaalde titels! Titels die bevestigen dat het aanbod en de kwaliteit van de diensten van het centrum aansluiten op de behoeftes van haar klanten.

Dutch Fitness Awards
De missie van Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen, maar gelukkig zijn er binnen de branche veel ondernemers die zich goed weten aan te passen. De Dutch Fitness Awards wordt georganiseerd in samenwerking met onder andere NL Actief, de brancheorganisatie waar Sportcentrum Nico Jager bij is aangesloten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button