Incidenten

Vrachtwagenchauffeur raakt onwel en eindigt met vrachtwagen in vangrail

- advertentie -

Winschoten – Op de A7 is donderdagavond een vrachtwagen van de weg geraakt. De bestuurder van de vrachtwagen raakte even daarvoor onwel. Het incident vond plaats op de A7 net voorbij Winschoten in de richting van Duitsland.

- advertentie -

Tijdens het rijden raakte de chauffeur buiten bewustzijn en verloor hij de controle over zijn combinatie. Hierdoor ramde hij de geleiderail, waarna zijn vrachtwagen vast kwam te zitten in de berm. Gelukkig bevond zich op dat moment geen ander verkeer in de directe omgeving, waardoor er geen verdere ongelukken plaatsvonden.

Na het ongeval werd de hulpverlening snel gealarmeerd. Rijkswaterstaat sloot een rijstrook af om de veiligheid te waarborgen en ruimte te creëren voor de hulpdiensten. Medisch personeel kwam ter plaatse om de chauffeur de nodige medische hulp te verlenen. De vrachtwagenchauffeur is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger heeft vervolgens zo spoedig mogelijk de vrachtwagen – geladen met bloemen – geborgen en de aannemer heeft de geleiderail hersteld.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button