Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Hoofdprijs van 10.000 euro uitgereikt aan gelukkige winnares

- advertentie -

Winschoten – De hoofdprijs van €10.000,- is gewonnen door een inwoner uit Drenthe tijdens de Winkelweek in Winschoten. De winnares, die liever met naam anoniem wil blijven, was op zoek naar een maatpak voor haar man en kocht deze bij Van Uffelen tijdens de Winkelweek Winschoten.

- advertentie -

De gelukkige winnares, die regelmatig naar Winschoten komt vanwege familiebezoeken aan opa en oma, was verrast toen ze hoorde dat ze de hoofdprijs had gewonnen.

Pascal Meinders, van de City Club Winschoten, is blij dat de prijs in de regio is gevallen en dat de winnares zich snel heeft gemeld. “Dit jaar hebben zich naast de winnares van de hoofdprijs, ook verschillende gelukkige prijswinnaars gemeld voor de overige prijzen van de Jumbo,” aldus Meinders.

De organisatoren van de Winkelweek Winschoten feliciteren de winnares en zijn verheugd over de snelle reactie na de trekking. De Winkelweek heeft de Winkelstad Winschoten een boost gegeven met tal van activiteiten en kortingen in de winkels.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de binnenstad? Volg Winkelstad Winschoten op Facebook of Instagram.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button