Op stap

WINACTIE: Wintercircus Tenaxx zorgt voor een sfeervolle kerstvakantie!

- advertentie -

Regionaal – Vanaf 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024 presenteert Circus Saurus het Wintercircus Tenaxx. De verwarmde circustenten worden opgebouwd op Landgoed Tenaxx aan de Borgesiusweg 1 te Wedde en zijn volop aangekleed in kerst- en wintersfeer.

- advertentie -

Het publiek kan een compleet vernieuwde voorstelling verwachten. Het belooft een groots spektakel te worden met onder andere handstandacrobatiek, kamelendressuur, kostuum-illusies, koorddansers en dat alles in kerst- en wintersfeer, aldus circusdirecteur Dennis Bossle.

De voorstellingen vinden dagelijks plaats om 14.00 uur met uitzondering van 1 januari 2024. De shows van Wintercircus Tenaxx duren ongeveer 1,5 uur inclusief een pauze van 15 minuten. Tijdens de pauze is er volop de gelegenheid om te genieten van koude en warme dranken, versgebakken popcorn, heerlijke kerstlekkernijen en nog veel meer.

Voordelig naar Wintercircus Tenaxx
De entreeprijzen van Wintercircus Tenaxx zijn voor eenieder te betalen: zo kosten de kaarten voor de gloednieuwe circusvoorstelling slechts 10 euro per persoon. Tickets kunnen vanaf 11.00 uur tot kort voor de voorstelling gekocht worden aan de kassa van Dinopark Landgoed Tenaxx.

Winactie
OldambtNu.nl mag in samenwerking met Wintercircus Tenaxx 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze weggeven. Hoe zijn deze te winnen? Nou, om in de sferen van de kerstgedachte te blijven kun je in de reacties onder dit bericht op Facebook aangeven wie en waarom jij vindt dat deze persoon dit leuke uitje verdient. Sluitingsdatum is 10 december en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button