Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Taxi botst tegen vangrail op de A7 bij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Maandagmiddag rond 15.50 uur is er een taxi op de afrit van de A7 bij Winschoten, komende vanaf Bad Nieuweschans, tegen de vangrail gereden. Ten tijde van het ongeval zaten er geen passagiers in de taxi.

- advertentie -

Hulpdiensten, waaronder de politie en ambulance, waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde taxi af te slepen. Om nog onbekende redenen verloor de chauffeuse de controle over het voertuig, waardoor het tegen de vangrail tot stilstand kwam.

De betrokken chauffeuse is na het ongeval door de ambulance ter plekke nagekeken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button