Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

XMAS Scholieren party bij Mambo Beach Club

- advertentie -

Winschoten – Altijd al eens opstap willen gaan in de club van Winschoten en omstreken, maar ben je nog niet oud genoeg? Geen probleem! Vrijdag 22 december is je kans! Mambo heeft weer een té gekke scholieren party op de agenda staan!

- advertentie -

De entree is gratis en het dak gaat er net zoals tijdens andere feesten loeihard af! Vraag al je vrienden, vriendinnen en klasgenootje om mee te gaan en bereid je voor! Trek je mooiste outfit aan voor deze speciale kersteditie en Mambo regelt de rest!

Dit is een rook- en alcohol vrije avond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Het begint om 21:00 uur en is om 01:00 uur afgelopen. Samen luiden we de kerstvakantie in!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button