Algemeen

“In je kracht” een boost voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar

- advertentie -

Winschoten – Wil jij jouw zelfvertrouwen een boost geven en tegelijk meerdere vechtsporten ontdekken? Dat kan! Vanaf 11 januari 2024 bieden Budocentrum Chikara en Sociaal Werk Oldambt elke donderdag geheel gratis aan jongeren tussen 12 en 18 jaar een training aan. De training is van 15:00 uur tot 17:00 uur.

- advertentie -

Door middel van gesprekken, weerbaarheidstrainingen en sporten geven we jouw zelfvertrouwen en sociale vaardigheden een boost. Wil je graag meedoen met de trainingen? Meld je aan via Whatsapp – 06 45 16 40 54 of scan de QR code in de flyer. Injekracht-flyer

De lessen vinden plaats bij Budocentrum Chikara, Bovenburen 104b, 9675 HH in Winschoten.

“In je kracht” is een samenwerking tussen Gemeente Oldambt, Budocentrum Chikara en Sociaal Werk Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button