Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Deze vrijdag: ‘Moonlight Shopping’ met lasershow, RadioNL en veel meer!

- advertentie -

Winschoten – Kom naar Winschoten op 22 december. Vanaf 14.00 uur opent de warenmarkt op de Venne, waar lokale lekkernijen en ambachtelijke producten worden aangeboden.

- advertentie -

RadioNL
Radio NL zal vanaf 16.00 uur het hart van het evenement verrijken met muzikale klanken, waardoor de feestelijke sfeer nog meer tot leven komt. De winkels in het centrum van Winschoten blijven open tot 21.00 uur, zodat bezoekers ruimschoots de tijd hebben om kerstcadeaus of kerstoutfit te vinden en te genieten van speciale aanbiedingen.

Gratis in de draaimolen
Aan de jongste bezoekers is ook gedacht. Vooraan de Langestraat bij het Oldambtplein staat een draaimolen, gratis entree voor alle kinderen. Door de Langestraat en de Venne vind je kraampjes van verschillende winkeliers en standhouders.

Onvergetelijke acts
Geniet van een betoverende avond in de Langestraat tijdens de donkere dagen voor Kerst, met schitterende lichtjes en onvergetelijke acts: Snow Peacockettes, IJskoninginnen, Lava Christmas Queens en Venice White.

Lasershow
Als kers op de taart wacht het hoogtepunt van de avond om 20.45 uur: een speciale lasershow op het plein bij het ’t Rond die de hemel boven Winschoten in een zee van kleuren zal hullen. Deze spectaculaire show duurt tot 21.15 uur en belooft een onvergetelijk moment te worden voor alle aanwezigen.

Moonlight Shopping op 22 december in Winschoten belooft een feestelijke ervaring te worden. Mis het niet en kom naar Winschoten!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button