Cultuur

Een sfeervolle avond vol traditionele kerstliederen

- advertentie -

Oostwold – Op 24 december 2023 slaan een aantal kerken de handen ineen voor een hartverwarmende interkerkelijke Volkskerstzang in de Hervormde Kerk.

- advertentie -

Het programma begint met een warm welkom buiten, waar tussen 19:45 en 19:55 uur een aantal bekende kerstliederen instrumentaal ten gehore worden gebracht. De kerk en het omliggende terrein zullen prachtig verlicht zijn, en vuurkorven zorgen voor een warme en feestelijke sfeer.

Warme chocolademelk wordt geschonken om de kerstavond compleet te maken.

Om 20:00 uur begint het hoofdprogramma binnen, met samenzang van geliefde kerstliederen zoals ‘Komt allen tezamen’ en het wereldberoemde ‘Stille Nacht’. Een groep jongeren hopen samen ‘Hoor de engelen zingen d’eer te zingen en mensen uit de diverse dorpen en van allerlei leeftijden lezen het Kerstevangelie uit Lukas. Last-but-not-least hoopt missionair voorganger Bert Noteboom een kerstoverdenking te delen.

Details:
• Datum: 24 december 2023
• Tijd: We starten met zingen om 20:00 uur
• Locatie: Hervormde Kerk, Oostwold

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button