Cultuur

Ruud Smulders laat met show over alcoholische moeder zaal schateren en nadenken

- advertentie -

Winschoten – In november beleefde Ruud Smulders de première van zijn nieuwe theatervoorstelling ‘RUDIVERSUM’, die met lovende kritieken is ontvangen. Tot en met eind februari 2024 toert hij door het hele land toeren met zijn nieuwe programma. Op vrijdag 26 januari staat de voorstelling in Cultuurhuis De Klinker te Winschoten. Een kaartje kost € 10,00!

- advertentie -

In zijn nieuwe programma is Ruud zijn publiek altijd een stap voor en schakelt hij met lichtsnelheid tussen absurd en integer. In zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud persoonlijker dan ooit waarbij hij worstelt met de gezondheid van zijn dierbaren en verslaving een onderwerp is dat te vaak terug komt in zijn leven.

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat weet Ruud te raken met een enkele treffende zin.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button