Algemeen

Barbershop 5 stars in de Langestraat gaat na vier maanden weer open

- advertentie -

Winschoten – De 5 stars mannen kapsalon in de Langestraat gaat na de explosie zo’n vier maanden geleden weer open. Pierre Mario heeft na lange tijd de draad weer opgepakt en het interieur compleet vernieuwd. Ook de buitengevel zijn ze op dit moment nog aan het verbouwen.

- advertentie -

De grote glazen voorpui is verdwenen. Gewoon een groot raam en een voordeur zijn er voor in de plaats gekomen. Maar vandaag, dinsdag 16 januari, is Pierre Mario al weer aan de slag gegaan, want zijn vaste klanten zijn hem trouw gebleven en konden vandaag al weer voor een knipbeurt in zijn vernieuwde zaak terecht.,

De vernieuwde salon ziet er modern uit en is veel ruimer van opzet. Veel spiegels decoreren de wanden en twee knipstoelen, een haarwasstoel en wachtruimte maken het geheel compleet.

Op 1 februari, wanneer ook de buitengevel klaar is, zal de kapsalon officieel weer open gaan. Afspraken kunnen dan simpel worden gemaakt via de website www.barbershopfivestars.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button