Economie

Spaar lokale voetbalhelden bij Plus Giethoorn

- advertentie -

Winschoten – Vanaf 15 januari is het mogelijk om bij Plus Giethoorn in plan Noord te sparen voor unieke voetbalplaatjes. Het zijn plaatjes van de voetbalhelden van WVV en VV Heiligerlee.

- advertentie -

Alle huidige teams zijn op de foto gekomen, van de jongsten tot aan de veteranen en elke club heeft een eigen verzamelalbum. “Als mensen hun boodschappen afrekenen, krijgen ze per 10 euro een zakje plaatjes,” vertelt eigenaar Sander Giethoorn. “Klanten kunnen aangeven voor welke club ze sparen, daar krijgen ze dan een zakje van.” Met deze actie wil Plus Giethoorn de lokale clubs wat extra aandacht schenken.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

“Sporten is belangrijk. Het is goed voor de gezondheid en saamhorigheid. Tijdens zo’n actie zie je dat naast de sporters, ook familie en vrienden gaan sparen en met elkaar overleggen om de albums vol te krijgen.” De actie loopt tot 15 maart, dat moet voldoende zijn om de ruim 700 plaatjes te verzamelen. Wie heeft als eerste het boek vol?

Op de Facebook pagina van Plus Giethoorn zal de actie goed te volgen zijn. En zijn er vragen, kom gerust even langs, Jachtlaan 11 in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button