Algemeen

Midwolmer vrienden op pad in CarbageRun Wintereditie

- advertentie -

Midwolda –  Zaterdagochtend klonk er al vroeg een zware toeter vanaf de Kikkerpolder in Midwolda. De buurmannen en vrienden Willem Dallinga en Erwin van der Woude stonden trots bij de Subaru Forrester met Joshua van der Broek (Noordbroek) om op pad te gaan naar Scandinavië voor de CarbageRun 2024 Wintereditie Helsinki.

- advertentie -

De aangepaste auto stond glimmend klaar om te vertrekken. Reservebanden op het dak, een opvallende oranje bullbar voorop, een barbecue op de trekhaak en drie glunderende gezichten. Het drietal werd uitgezwaaid door familie en vrienden. Voor Willem en Erwin is dit hun tweede deelname, voor Joshua de eerste keer. “Samen een leuk avontuur beleven, dat is de bedoeling.”

Er zullen dagelijks lange tochten worden gereden, met onderweg een aantal leuke opdrachten. Zondagochtend was de officiële start in de buurt van Malmö, dan via de poolcirkel om de Botnische golf naar Helsinki en dat in 6 dagen tijd. De avonturen van de mannen zijn te volgen via hun Facebookpagina Garbage run team Wadapartja, waar ze geregeld foto’s en filmpjes zullen plaatsen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button