Algemeen

Christelijke Hulpverlening Oost-Groningen (CHOG) opent nieuwe locatie voor uitgebreidere dienstverlening

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 1 februari zal Christelijke Hulpverlening Oost-Groningen (CHOG) hun nieuwe locatie openen aan de Vissersdijk 23. Na jarenlange dienstverlening vanuit de oude locatie aan de Vissersdijk 19, heeft CHOG besloten om te verhuizen naar een ruimer pand om een nog betere dienstverlening te kunnen bieden aan hun cliënten.

- advertentie -

CHOG is een organisatie die zich richt op het helpen van mensen met diverse problematiek, waaronder LVB-problematiek, psychosociale problematiek en verslavingsproblematiek. Het doel van de organisatie is om deze mensen te ondersteunen en begeleiden bij het vinden van passende oplossingen voor hun problemen. Door middel van individuele gesprekken, groepstherapie en verschillende vormen van training en begeleiding, streeft CHOG ernaar om de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van hun cliënten te vergroten.

De verhuizing naar de nieuwe locatie biedt CHOG de mogelijkheid om hun dienstverlening verder uit te breiden en te verbeteren. Het ruimere pand biedt meer mogelijkheden.

Opening
Om de opening van de nieuwe locatie te vieren, nodigt CHOG iedereen van harte uit om op donderdag 1 februari tussen 10.00 en 16.00 uur langs te komen. Tijdens deze dag zal er om 13.00 uur een officieel en gezamenlijk moment plaatsvinden, waarin de nieuwe locatie officieel geopend zal worden.

Dit biedt de gelegenheid om kennis te maken met het team van CHOG en meer te weten te komen over de diensten die zij aanbieden.

CHOG kijkt uit naar een succesvolle toekomst op hun nieuwe locatie en hoopt hiermee nog meer mensen te kunnen helpen bij het overwinnen van hun problemen. Met de opening van hun nieuwe deuren, biedt CHOG een nieuw begin voor degenen die op zoek zijn naar ondersteuning en begeleiding in Oost-Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button