Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Veel prijzen in Slagharen voor Judo Tan-Ren-Jutsu

- advertentie -

Winschoten – Op het sterk bezette toernooi van zaterdag 27 januari in Slagharen hebben de wedstrijdjudoka’s van Judo Tan Ren Jutsu een prima indruk achtergelaten. Met sterk en tactisch judo in de grote poules wisten ze bijna allemaal een podiumplaats te behalen. Ook zijn er weer de nodige dangraadpunten behaald.

- advertentie -

Goud: Janniek Pool
Zilver: Heleen Pool, Erik Pool
Brons: Boas Beeldstroo, Sander Schipper, Linn Koster, Rowan Oosterveld, Sam Bos en Thomas Groenbroek.

Coaches Ronnie Grave en Jacob Buter zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten. Dit geeft weer positieve energie voor de aanstaande toernooien. Veel beterschap gewenst voor Erik en Linn die een vervelende blessure opliepen. Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op www.judotanrenjutsu.nl en volg ons op social media.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button