Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ploegchef brandweer Finsterwolde Pieter Timmer draagt het “stokje” over

- advertentie -

Finsterwolde – Afgelopen donderdag 1 februari vond er een speciale bijeenkomst plaats in de brandweerkazerne van Finsterwolde.

- advertentie -

Pieter Timmer stopt na 21 jaar als ploegchef van de blusgroep Finsterwolde en zal het “stokje” overdragen aan Koen Geerts en Sander Timmer.

De ploeg wilde dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zette Pieter deze avond in het zonnetje. Zijn brandweer carrière begon op 1 maart 1985 en op 1 januari 2003 kreeg hij de functie van ploegchef, destijds nog bij de Intergemeentelijke brandweer Oldambt.

(lees verder onder de foto)

Foto: Marcel Lameijer (ingezonden)

Nu na 21 jaar stopt hij met deze functie, Koen en Sander zullen dit vanaf nu voor hun rekening nemen. Op een ludieke wijze werd het “stokje” of te wel een brandweerstaf overgedragen aan de nieuwe ploegchefs.
Na deze overdracht volgde nog een verrassing voor Pieter, het onthullen van een bord het “Pieter Timmerplein”, deze zal voortaan prijken voor de brandweerkazerne.

(lees verder onder de foto)

Foto: Marcel Lameijer (ingezonden)

Tijdens deze avond waren de vrijwilligers met partners aanwezig, een aantal oud-leden waaronder oud-commandanten en een aantal dagdienst collega’s en ploegchefs van de Veiligheidsregio Groningen.

Foto: Marcel Lameijer (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button