Economie

Autobedrijf Rosken Moed op nieuwe locatie aan de Grotelant in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Autobedrijf Rosken Moed, een bekende autogarage in Heiligerlee, is verhuisd naar een nieuwe locatie. Na 10 jaar aan de Provincialeweg te hebben gezeten, is het bedrijf in november verhuisd naar het industriegebied Eextahaven 3, aan de Grotelant 29. Hun ingang zit aan de Lutkelant 5 in Scheemda.

- advertentie -

Het bedrijf, dat al ruim 40 jaar actief is in de automotive sector, wordt geleid door eigenaar Rosken Moed en zijn zoon Stef. Samen runnen zij de autogarage, waar zij naast regulier onderhoud ook APK-keuringen verrichten en zijn ze gespecialiseerd in campers.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Met hun nieuwe garage is er voldoende ruimte om hun dienstverlening uit te breiden. Zij hebben al diverse afspraken geboekt voor APK-keuringen, regulier onderhoud en de snel service, waar klanten kunnen langskomen voor kleine reparaties zoals het vervangen van een kapotte lamp of accu en het bijvullen van olie. Een extra specialisatie is er in bandenonderhoud en airconditioning.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Nieuw onderkomen
Het nieuwe onderkomen is volledig naar hun eigen wensen ingericht. Moed Automotive is blij met de nieuwe plek en verwacht hiermee klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met de extra ruimte en faciliteiten is het bedrijf goed uitgerust om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Meer informatie is te vinden op www.autobedrijfroskenmoed.nl. Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via 06 40 36 66 94 (Rosken) of 06 25 10 89 33 (Stef). Tevens zijn ze actief op Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button