Algemeen

De Carbage Run 2024: “Foto’s, foto’s en foto’s…” (5)

- advertentie -

Winschoten –  De Carbage Run Wintereditie 2024, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Donderdag was dag 4 van de run. De laatste dag dat er punten gehaald konden worden voor het klassement. Daar waar wij woensdag dachten 24 punten te hebben gehaald, bleek dat nadat de jury het beoordeeld had, dit maar 12 te zijn. Uiteraard waren wij het hier niet mee eens….maar goed….de jury bepaald. Wij hadden wel begrepen dat we met onze punten niet slecht gescoord hadden. Echter waren er wel teams die meer punten gehaald hadden. Daarom wilden en moesten we donderdag alle punten binnen halen die er te vergeven waren. Of dit gelukt is, horen jullie zo.

In de ochtend vertrokken vanuit Montpellier in Frankrijk. We hadden voor donderdag weer een opdracht mee gekregen. Het betrof wederom een zoekopdracht waarbij langs de route gereden moest worden. Derhalve donderdag gekozen voor de lange route en daarbij de ogen goed open gehouden in verband met de zoekopdracht. De zoekopdracht bestond uit vijf foto’s van objecten die ergens langs de route te vinden zouden zijn.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Uiteindelijk hebben wij vier van de vijf zoekopdrachten gevonden. De foto’s daarvan staan bij dit verslag. De enige foto die wij helaas niet hebben kunnen vinden betrof een stenen beeld van een gezicht van een lachende man met een hoedje op. Met de opdracht hebben wij twaalf punten binnen kunnen slepen en hebben er dus helaas drie laten liggen. Wat voor consequenties dit heeft voor het eindklassement gaan we vrijdag horen.

De route van donderdag was een fantastische. Geweldige bergpassen gereden met af en toe een uitsapje over onverharde wegen. We hebben weer meer dan 500 km mogen afleggen. Via Frankrijk en Andorra naar Spanje gereden. Hier was de finish in Lleida.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Onze runner heeft ons wederom probleemloos overal door heen gesluisd. Verharde of onverharde wegen….het maakt meneer Subaru allemaal niet uit. Met zijn 4 x 4 trekt hij ons overal door- en overheen. We weten dat we er nog niet zijn…..maar tot nu toe alleen maar lovende woorden over onze Forester.

Vrijdag is de laatste echte run voor dit jaar. Dit is er zoals altijd eentje zonder opdrachten maar lijkt net zoals donderdag een mooie te worden. Ook krijgen we morgen te weten of we ons doel behaald hebben. Omdat hier en daar toch punten hebben laten liggen zal een eerste plaats er in ieder geval niet in zitten. Hopelijk dat we toch de top 3 hebben behaald.

Tot morgen!

Met dank aan onze sponsoren;
OldambtNu.nl, Schipper en Schipper Winschoten, Hema Winschoten, Fit 20 Winschoten, AB-sports Winschoten, Musch Zonnesystemen BV Finsterwolde, Hemmes Bandenservice Winschoten, Zonnenrijk, Travelproshop, Faberreklame en Crossfit Sowieso.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button