Algemeen

75-jarige Zonnebloem Winschoten zoekt nieuwe penningmeester

- advertentie -

Winschoten – De welzijnsorganisatie voor ouderen die eenzaam zijn en ook vaak aan huis gebonden zijn en mensen met een beperking is de Vereniging De Zonnebloem uit Winschoten. Voor de ouderen en mensen met een beperking is De Zonnebloem vaak heel belangrijk. Zo zijn er vrijwilligers die deze mensen met regelmaat opzoeken voor een praatje, maar ook voor maatschappelijk advies.

- advertentie -

En verder zijn er regelmatig activiteiten in gebouw Irene, achter de Vennekerk. Een activiteit waar de gasten van De Zonnebloem ook graag naar toe gaan is bijvoorbeeld op 13 maart een middag in De Schakel in Midwolda. Daar wordt ze een echte ouderwetse soepmaaltijd gepresenteerd, als bruine bonensoep, snert met roggebrood en spek etc.

Penningmeester
Om alle activiteiten financieel in goede banen te leiden heeft deze vereniging ook een penningmeester. Hilda, de huidige penningmeester, moet er na 12 jaar volgens de statuten mee stoppen.

Daarom is De Zonnebloem Winschoten op zoek naar een nieuwe penningmeester (m/v). Zo’n 10 keer jaar is er een vergadering met het bestuur, waar je dan verslag doet. Verder kun je alles vanuit huis doen, als je tenminste internet hebt. Heb je interesse dan kun je dit via mail laten weten: zonnebloemwinschoten@gmail.com. Ook mensen die als vrijwilliger de gasten willen ondersteunen, kunnen zich aanmelden.

75 jaar
Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor De Zonnebloem Dan wordt er voor de gasten en vrijwilligers en besturen een grote theatermiddag georganiseerd. Dit zal in oktober in De Bonte Wever in Assen gaan plaatsvinden. Verwacht wordt dat er dan ruim 500 bezoekers aanwezig zullen zijn. Musicalster Joke de Kruijf zal deze show presenteren.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button